OPTIVITAL

Vetenskapligt bevisad effekt
Bygger på världens största ögonstudier på åldrande gula fläcken. Originalet sedan 2014. Inga färgämnen eller konserveringsmedel. Säljs även hos välsorterade optiker. Fraktfritt hem i brevlådan.

Återförsäljare Köp Läs mer

   

Optimega-D

För dig med ögon som känns grusiga/svider. Första Omega-3 på krillolja i Sverige som även innehåller D-vitamin. Inga färgämnen eller konserveringsmedel. Fraktfritt hem i brevlådan.

Köp
Läs mer

   

OPTIFLOAT

Klarare syn vid grumlingar i ögats glaskropp
Ny unik produkt i Sverige för dig som besväras av grumlingar/”floaters” i synfältet. Inga färgämnen eller konserveringsmedel. Fraktfritt hem i brevlådan.

Köp
Läs mer

Vill du beställa via telefon? Ring oss på 08 – 661 17 11

Fraktfritt hem i brevlådan. Inget abonnemangstvång.

Klicka här för att ringa

Om företaget

Soflin Pharma är ett svenskt företag som startade 2013 och har som sin målsättning att ta fram produkter som främst främjar ögat och dess hälsa. Idag har företaget 3 unika produkter. Med originalet OPTIVITAL som använts i Sverige sedan 2014 så kan du känna dig trygg med dess innehåll. Dess sammansättning har tagits fram med publicerade vetenskapliga studier med bevisad effekt på gula fläcken som underlag. Optimega-D, för de med ögon som känns grusiga, är den första Omega-3 fettsyran i Sverige som är gjord på krillolja och som även innehåller D-vitamin. OPTIFLOAT har i studier visats kunna förhindra ihopklumpningar av kollagena fibrer i glaskroppen, vilka orsakar grumlingar /floaters i synfältet. Företaget ligger i Stockholm.